Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
válasz
z0d1@Ku$ #4158 üzenetére
Nem ismerem a kazánodat. (Nekem pl. egy öreg, nem kondenzációs kombi kazánom van.)
Ha a gyári termosztáttal több szolgáltatást kapsz, több beállítási lehetőséggel, akkor érdemes mérlegelni annak a választását. Főleg, ha azzal a lángmoduláció is befolyásolható. Korábban, mintha ezt írta volna valaki Neked válaszolva. (?)
Illetve nem ritkán a kazán gyártója a garanciális feltételeibe is hivatkozik rá, hogy milyen opcionális eszközök csatlakoztathatók kazánjához garanciavesztés nélkül.Én egyébként egy QRF7-est használok szobatermosztátnak, és elégedett vagyok vele.
Tény, ez csak egy programozható, modern kapcsoló. Csak ki- és bekapcsolni tudja a kazánt.
Nekem a megjelenésével sincs gondom. De az is igaz, hogy számomra a dizájn lenne a legutolsó mérlegelési szempont. Én úgy vagyok vele, ha jó áron tudja azt, amit szeretnék, akkor akár olyan rusnya is lehet, mint szomszédasszonyom.Jó programbeállításokkal nem kell azt gyakran nézegetni. Anélkül is teszi dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest