- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadams
tag
Elsősorban, ha lehetséges mindenképpen valamilyen belső lehetőséggel szeretném ezt megoldani, mert sokkal egyszerűbb lenne szerintem a dolog ezáltal.
És nem feltétlenül muszáj a hálózatot sniffer-nem, elég lenne, ha csak valahogyan előállítanám az SSL-el titkosított alakját az üzenetnek. -
sadams
tag
Sziasztok!
TCPClient-TCPListener alapon SslStream osztállyal létrehoztam egy ssl-el kommunikáló "chat" programot. Szükségem lenne csak azoknak az üzeneteknek az ssl-el titkosított alakjára, amit elküldök programon belül. Kitudom ezt nyerni valahogy programon belül valamilyen metódussal?
Esetleg, ha nem, van más egyéb ötlet erre?Köszi előre is!
-
sadams
tag
Lehet én voltam a béna, de ezzel nem tudtam azt megcsinálni, hogy automatikusan a TcpClient - TcpListener között, StreamReader-el és Streamwriter-el küldött adatokat kidobja egy fájlba.
... viszont jó ötletet adott, szóval megírtam egy Forgalom osztályt (ami List<string>-be tárolja az üzeneteket), meghívódik minden egyes StreamReader és StreamWriter ReadLine és Flush-nél az üzenetre.
Köszi szépen.
-
sadams
tag
Lehet félreérthetően fogalmaztam, de konkrétan alkalmazáson belül szeretném megvalósítani a forgalom kiíratást. Wiresharkot ismerem, mint program vagy van valamilyen dll-ként beágyaszható osztálya?
-
sadams
tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy TCPListener - TCPClient alapú kliens-szerver alkalmazásom. Monitorozni szeretném a kommunikációt (konkrétan az üzeneteket, amit küldenek egymásnak), van valakinek ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Yettel topik
- Mobil flották
- World of Warships
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest