- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx #8618 üzenetére
csak rá szeretnék világítani az újabb kódszervezési problémákra, overengineering jelenségre.
Ezek a "képek, formázások, csicsa-micsa" repositoriból jönnek, mert admin által konfigurálhatóak. Emiatt én úgy gondolom, hogy ezeknek a dinamikus elemeknek az előteremtése és renderelése jól illeszkedik egy ViewComponentbe. Ez saját hatáskörében előteremti ezeket. Így a ViewComponent felszabadítja parent View (Index.cshtml) a ViewModel objektumotát, hogy annak kizárólag a Html-Form feltöltésével és kelljen foglalkoznia.
Szerintem ez a konstrukció logikus és jól kezelhető is. A döntő többsége, minden ami a @RenderBody()-ból jön működik is. A problémám hogy amit @RenderSection()-nel akarok beilleszteni a Layout-ba, na az nem működik. Gyanítom, hogy a megoldás nagyon kézenfekvő annak aki nálam jobban benne van a Razor-ban (ez utóbbi nem nagy feladat).
Javaslom ne bonyolítsd túl feleslegesen a kódodat. Hidd el, nem attól lesz szép a kódod, hogy a kereket kézben viszed, a szögleteset meg gurítani akarod.
Ha esetleg van kedved rávilágítani azokra a pontokra ahol szerinted a kereket kézben viszem, a szögletest pedig gurítani akarom, akkor szívesen megosztom a kódnak a releváns részeit és ha van rá jobb ötleted én biztosan kijavítom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest