Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kw3v865
üzenetére
A böngészőben futtatsz egy url-t, ahhoz csapd hozzá query string paraméterekként a C#-os változóidat. A query string paramétereket meg ki tudod olvasni JavaScripttel.A többiekhez csatlakozva, ha már olyan fontos ez a térkép, akkor itt lenne az ideje dobni a winforms-os legacy szart, és megírni tisztán Asp.Net Core-osra az egészet.
-
válasz
kw3v865
üzenetére
Amennyiben a JS kliens oldalon fut, úgy rejtett form mezőként vagy cookie-ban tudod átadni (vagy közvetlenül c#-ban beállítod a neki megfeleő javascript változó értékeket).
Szerveroldalon pedig használhatod aClientScriptManager.RegisterClientScriptBlockfunkciót: [link]Egyébként pontosan mit szeretnél?
Mégegyszer végiggondolva szerintem nagyon nyakatekerten állsz a dologhoz
Ez szerintem segíteni fog: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest