- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
sztanozs #8056 üzenetére
Köszi a gyors választ, átolvasom ezeket és remélem sikerülni fog. 2 hete láttam először életemben C# kódot...
A lényeg az lenne, hogy van egy WinFormos alkalmazás (ez már adott), amit térképes megjelenítés funkcióval kell bövíteni. Egy térképen meg kell jeleníteni valós időben az autó pozícióját, alaptérképpel és egyéb vektoros rétegekkel együtt. Én csak JavaScriptben tudom megírni (vagyis ez kicsit túlzás, mert nem vagyok programozó, de valahogy összehozom...) az OpenLayers nevű függvénykönyvtár felhasználásával, amit korábban már használtam és elég jól dokumentált, sok példa is elérhető hozzá. Ezt a cefsharp-pal valósítom meg, hogy WinForm-os alkalmazáson belül futni tudjon. A koordinátákat kell átadnom a JavaScriptnek. Illetve a későbbiekben lehet, hogy még mást is, ha lesznek újabb igények.
-
Goose-T
veterán
válasz
sztanozs #8056 üzenetére
Ha ez egy ASP.NET projekt lenne, akkor még működhetne is, de itt lovon fordítva ülés esete forog fenn. Egy WinForms alkalmazás futtat egy 3rd party browser controlt, annak kell átadni adatot. Vagy ezzel a módszerrel lehet megvalósítani, vagy üzemeltetni kell a programból egy lokális Web API-t, amit lekérdezgethet a JS.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest