- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
sztanozs #7335 üzenetére
& tboy93!
Köszi a válaszokat!
Hozzátenném, hogy az egész el van b.va, én fokszos (felsőoktatási szakképzés) vagyok, távon, ennek ellenére ugyanazt tanuljuk mint a levelezős Bsc-sek, vagy akár a nappalisok. Ez sok tárgynál nem gáz, de adatbázisnál, programozási alapoknál, visual prognál k..vára az. 30 óra anyagát 3 órában adják. Tudom ez nem vigasz, én választottam, de ugyanazért a pénzért, ugyanazokért az elvárásokért semmit sem kapok. Ugyanannyi pontért vettek fel...Ez egy oltári átb...ás. Mindegy, most már ez van.Hogy ON is legyek, akkor megnyugodtam, feltelepült, holnap neki is látok, aztán majd jövök kérdezni. Nagyon alapok kellenek csak, általános controlok, lista, összeadás, kivonás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest