- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
sztanozs #7335 üzenetére
& tboy93!
Köszi a válaszokat!
Hozzátenném, hogy az egész el van b.va, én fokszos (felsőoktatási szakképzés) vagyok, távon, ennek ellenére ugyanazt tanuljuk mint a levelezős Bsc-sek, vagy akár a nappalisok. Ez sok tárgynál nem gáz, de adatbázisnál, programozási alapoknál, visual prognál k..vára az. 30 óra anyagát 3 órában adják. Tudom ez nem vigasz, én választottam, de ugyanazért a pénzért, ugyanazokért az elvárásokért semmit sem kapok. Ugyanannyi pontért vettek fel...Ez egy oltári átb...ás. Mindegy, most már ez van.Hogy ON is legyek, akkor megnyugodtam, feltelepült, holnap neki is látok, aztán majd jövök kérdezni. Nagyon alapok kellenek csak, általános controlok, lista, összeadás, kivonás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest