Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
& tboy93!
Köszi a válaszokat!
Hozzátenném, hogy az egész el van b.va, én fokszos (felsőoktatási szakképzés) vagyok, távon, ennek ellenére ugyanazt tanuljuk mint a levelezős Bsc-sek, vagy akár a nappalisok. Ez sok tárgynál nem gáz, de adatbázisnál, programozási alapoknál, visual prognál k..vára az. 30 óra anyagát 3 órában adják. Tudom ez nem vigasz, én választottam, de ugyanazért a pénzért, ugyanazokért az elvárásokért semmit sem kapok. Ugyanannyi pontért vettek fel...Ez egy oltári átb...ás. Mindegy, most már ez van.Hogy ON is legyek, akkor megnyugodtam, feltelepült, holnap neki is látok, aztán majd jövök kérdezni. Nagyon alapok kellenek csak, általános controlok, lista, összeadás, kivonás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi