- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- weiss: Pant* rant
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Jelenleg így van, ahogy amargo kolléga írta. (nyilván a kliens jelenleg c#, azért könnyű a WCF-el szórakozni)
Nyitott vagyok más megoldásokra is, nem feltétlenül ragaszkodom én a WCF-hez, egy biztos SignalR kizárva, mert NEM böngészőbe kell, hogy fusson.
Ha a C++ nem szereti a WCF-et, akkor lesz más, akár WebApi, akár más. erről még döntés nem született.
Szerintem értelmesen leírtam, ennél jobban nem tudom körülírni.
Van egy külső eszközöm, ennek csatlakoznia kell USB-n keresztül egy C++-t futtató beagle boardhoz. A kis beaglenek csak annyi a feladata, hogy az összes adatot tovább küldje egy serverre (folyamatosan, autómatikusan küld, amikor egy esemény elsül, ezt az eseményt pedig az ESZKÖZ süti el ami USB-n kapcsolódik, akár másodperc / 60 szor is ) , amin viszont már c# kód fog futni. A server feldolgozza a megfelelő módszerrel és ennyi.
Adatbázis egyáltalán nincs a dologba.A leglényegesebb dolog az az, hogy marha gyorsnak kell lennie. (a c++-tól a serverig eljuttató résznek)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest