Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Attól még, hogy managelt a kód, nem biztos, hogy a forrást is megkapod hozzá. Onnantól meg mindegy, hogy hol a hiba: manageltnél a managed dll-ben, vagy csomagoltnál a wrapper rossz, esetleg a csomagolt dll kódja hibás.
BTW hogy lehet úgy fordítani egy alkalmazást, hogy a managelt DLL-ek - amiket más projektekben fordítok - kézzel cserélhetők legyenek install után (ne kelljen az új dll-el újrafordítanom a programot és újratelepítenem az egészet)?
AE
-
FehérHolló
veterán
Az a helyzet, hogy elég sok igazság van ebben, amit írtál. Nekem muszáj volt wrappert használnom (egyetlen interfész egy CAN és LIN hálókártya felé). Előjöttek ezek a dolgok, és rengeteget szívtam miattuk, amíg sikerült minden wrapperbeli hibát kikerülnöm (mivel elhárítani nem tudtam a wrappelés miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest