Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem egy kis projectet, ami egy kártyakészítő template engine, megadod a kártya nevét, költséget, képet hozzá, szöveg, stb, és szépen megrajzolja.
(egy társasjáték fordítása a cél). Grafikához egyáltalán nem értek, igazából az egész csak meglévő képek, szövegek egymásra illesztése.Használok pár ikont a szövegben, ezeket sikerült beleszerkesztenem a fontba, ligature-ként hozzáadtam, szépen megcsinálja ezt is. Viszont szeretnék színes ikonokat is használni, és itt elakadtam, nem tudom egyáltalán megoldható-e. Tehát azt szeretném, hogy van egy színes svg-m, ezt belerakom egy fontba, csinálok hozzá ligature-t, és szépen legenerálja nekem. Megoldható ez?
A workaroundom sajnos elég melós, ott szavanként rajzolná az egész szöveget, és ha a szó egy ilyen"keyword", akkor beszúrok egy képet. De így sokkal több munka az egész megírása, plusz csomó automatikusan számított dolgot elveszítek (pl szöveg milyen széles, hány sorba fér el, ezeket mind manuálisan kellene számolnom).
Egyébként a SkiaSharpot használom, Harfbuzz extensionnel (ez tud ligature-t, az alap nem).
Van valakinek tapasztalata, tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Cyberpunk 2077
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Dell Latitude 7330 Carbon /i5-1235u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop magyar bill
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP omen 17-w131ng bontva
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest