- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem egy kis projectet, ami egy kártyakészítő template engine, megadod a kártya nevét, költséget, képet hozzá, szöveg, stb, és szépen megrajzolja.
(egy társasjáték fordítása a cél). Grafikához egyáltalán nem értek, igazából az egész csak meglévő képek, szövegek egymásra illesztése.Használok pár ikont a szövegben, ezeket sikerült beleszerkesztenem a fontba, ligature-ként hozzáadtam, szépen megcsinálja ezt is. Viszont szeretnék színes ikonokat is használni, és itt elakadtam, nem tudom egyáltalán megoldható-e. Tehát azt szeretném, hogy van egy színes svg-m, ezt belerakom egy fontba, csinálok hozzá ligature-t, és szépen legenerálja nekem. Megoldható ez?
A workaroundom sajnos elég melós, ott szavanként rajzolná az egész szöveget, és ha a szó egy ilyen"keyword", akkor beszúrok egy képet. De így sokkal több munka az egész megírása, plusz csomó automatikusan számított dolgot elveszítek (pl szöveg milyen széles, hány sorba fér el, ezeket mind manuálisan kellene számolnom).
Egyébként a SkiaSharpot használom, Harfbuzz extensionnel (ez tud ligature-t, az alap nem).
Van valakinek tapasztalata, tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Kedvenc zene a mai napra
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- Arc Raiders
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- PlayStation 5
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kenwood KA 1010
- Pioneer SX 205RDS
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs