Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
& joysefke
Köszönöm a válaszokat!
Async Taskkal próbálkoztam, de pingelés során ugyan úgy megfagyasztotta a UI -t. Backgroundworkerrel még csak ma kezdtem el ismerkedni, készítettem hozzá egy új projektet teszteléshez és eddig egész jónak tűnik.
Abban tudnátok segíteni, hogy a DoWork függvényből hogyan tudom több változó értékét átvinni a ProgressChanged függvénybe? Találtam egy megoldást, ami az e.Result -ba teszi bele egy osztálynak az elemeit, majd a Completed függvényben veszi ki az e.Result -ból. A problémám ezzel, hogy nekem a ProgressChanged fv. -ben már kellenének ezek az értékek, de itt az e.Result -ra hibát kapok.Az mennyire barkács megoldás, ha létrehozok egy struktúrát és a struktúra elemein dolgozok a DoWork fv. -ben, majd amikor meghívásra kerül a ProgressChanged, akkor felhasználom a struktúra változóinak értékeit?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy másik formot, ahol a csatlakozás beállításait szeretném módosítani. A két form között milyen megoldással tudom kicserélni a változók értékeit? Pl. Ha a Settings_Form -on beírok egy új IP címet, az hatással legyen a MainForm osztályban lévő IPAddr változóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest