- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
quailstorm #9923 üzenetére
& joysefke
Köszönöm a válaszokat!
Async Taskkal próbálkoztam, de pingelés során ugyan úgy megfagyasztotta a UI -t. Backgroundworkerrel még csak ma kezdtem el ismerkedni, készítettem hozzá egy új projektet teszteléshez és eddig egész jónak tűnik.
Abban tudnátok segíteni, hogy a DoWork függvényből hogyan tudom több változó értékét átvinni a ProgressChanged függvénybe? Találtam egy megoldást, ami az e.Result -ba teszi bele egy osztálynak az elemeit, majd a Completed függvényben veszi ki az e.Result -ból. A problémám ezzel, hogy nekem a ProgressChanged fv. -ben már kellenének ezek az értékek, de itt az e.Result -ra hibát kapok.Az mennyire barkács megoldás, ha létrehozok egy struktúrát és a struktúra elemein dolgozok a DoWork fv. -ben, majd amikor meghívásra kerül a ProgressChanged, akkor felhasználom a struktúra változóinak értékeit?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy másik formot, ahol a csatlakozás beállításait szeretném módosítani. A két form között milyen megoldással tudom kicserélni a változók értékeit? Pl. Ha a Settings_Form -on beírok egy új IP címet, az hatással legyen a MainForm osztályban lévő IPAddr változóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest