- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
joysefke #9780 üzenetére
Jó irányban gondolkodsz
Én is már túl egy sörön, szóval.."anélkül, hogy tudnám, hogy milyen frameworkben"
.NET 5.0Találtam a neten egy ötletadó samplet:
public void ChangeTheme(ColorScheme scheme, Control.ControlCollection container)
{
foreach (Control component in container)
{
if (component is Panel)
{
ChangeTheme(scheme, component.Controls);
component.BackColor = scheme.PanelBG;
component.ForeColor = scheme.PanelFG;
}
else if (component is Button)
{
component.BackColor = scheme.ButtonBG;
component.ForeColor = scheme.ButtonFG;
}
else if (component is TextBox)
{
component.BackColor = scheme.TextBoxBG;
component.ForeColor = scheme.TextBoxFG;
}
...
}
}
Ami pont jól jönne ahhoz, amit csinálok: a Windows 10 light/dark módjának implementálására.
Ahogy ezt a kódot néztem, igazából elég lenne egyszer a light színeket felvinni, aztán abból örököltetni a darkot (hisz a light a default), és nem hasalna el a motyó akkor se, ha közben bekerülne a light-ba egy új szín, de még a darkba nem (hisz akkor csak az eredeti maradna).De ott agyalok, hogy a ColorScheme osztályt egyelőre nem tudom implementálni, mert nem tudom neki megmondani hogy az light és dark is lehet igazából.
Aztán arra gondoltam, hogy legyen egy static class, de az meg azért nem jó, mert az nem lehet metódus paramétere.
Ez a ColorScheme egy olyan osztály lehet, amiben benne van a dark és a light is, és ezeknek csak propertyjei vannak.Lehet innom kéne még egy sört és ezen csak holnap agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest