Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Srácok, segítséget szeretnék kérni egy jártasabb XAML-es kollégától. Sajnos nincs idő már megtanulni és ma lesz vizsgám belőle, sajnos elmélet és gyakorlat egyszerre. Sajnos nem tudom segítség nélkül abszolválni. Ha kollektíve is lehetőség van a segítség kérésre, akkor a közösbe be dobom a feladat kiírást, ha nem akkor privátban kérnék segítséget. Nem nagy programról lenne szó, de túl vállaltam magam és egyedül ez most nem fog menni. Lehet ezt megvetni vagy elítélni, tök megértem ezt is, de még is inkább segítséget kérek, mint ismételnem kelljen. Előre is köszi mindenkinek.
Az előző feladat egy egyszerű számológép elkészítése volt, amelyet felületileg és néhány funkcióját tekintve vért izzadva időn túl megoldottam, de összességében eredménytelen pontot értem el mivel nem tudtam időben befejezni illetve elvégezni a feladatot. Kérem a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest