Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Írnom kell egy REST.API beadandó. Minden (a beadandóhoz mérten) tökéletesen működik, csak a bejelentkezést nem tudom megoldani. Annyi lenne az elképzelés, hogy ha a felhasználó a 2 Textboxba (username, pw) beírja az adatokat, akkor a kapcsolódok az adatbázishoz és egy Select utasítással lekérem az adatokat egy listába, ahol meg összehasonlítom a két adatot, és ha megegyeznek, akkor szimplán kiírja, hogy "Sikeres bejelentkezés", ha meg nem egyeznek, akkor "Sikertelen belépés".

Én ezt eddig így próbáltam megoldani, de nem vezetett sikerre. Megnéztem debugolással is, ott a listában benne vannak az adatok, tehát az adatbázissal a kapcsolat rendben van és a 2 string is jól tárolja a TextBox értékét.
Teljesen rossz úton járok, vagy csak valami kis dolgot rontottam el?
Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest