Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Skacok, bizonyára már észrevettétek, hogy ugyan nem vagyok programozó, de a munkahelyemen a kolléganők életének megkönnyítésére kis toolokat készítek. Az alábbi kérdésre bár a választ sejtem, de azért egy A vagy B választ szeretnék kérni

Lenne egy windows service, ami baromi egyszerű: ha épp fut, akkor bizonyos paramétereket/adatokat (lokálisan és XMLRP service-ből) gyűjtve utána az adott alkalmazottnak kipattintja egy fancy e-mail formájában. Ok: ne neki kelljen összekotorni, plusz ők jobban emésztik a csini kis e-mailecskéket.
Tudom-e egyetlen applikációban összegyúrni a service-t és a pár adat bekérésére/módosítására szolgáló winformot (ezt mondjuk first run is feldobná, ahol e-mail cím, meg adott esetben a frissítési gyakoriság felülbírálása lenne - adatok a registryben).
A.) Igen, ez működik egy appon belül
B.) Francokat, csináld meg külön, ez nem lehetségesKöszi!

Ps.: eredetileg egy task schedulerrel időnként elindított console appra gondoltam, ami nyilván kézzel futtatva a paraméterek bizgerálására lenne jó, de szerintem hülyét kapnak a console felülettől, másrészt nem lenne jó, ha időnként feljönne (és abban a pillanatban el is tűnne) a console felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő