Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

Skacok, bizonyára már észrevettétek, hogy ugyan nem vagyok programozó, de a munkahelyemen a kolléganők életének megkönnyítésére kis toolokat készítek. Az alábbi kérdésre bár a választ sejtem, de azért egy A vagy B választ szeretnék kérni :D

Lenne egy windows service, ami baromi egyszerű: ha épp fut, akkor bizonyos paramétereket/adatokat (lokálisan és XMLRP service-ből) gyűjtve utána az adott alkalmazottnak kipattintja egy fancy e-mail formájában. Ok: ne neki kelljen összekotorni, plusz ők jobban emésztik a csini kis e-mailecskéket.

Tudom-e egyetlen applikációban összegyúrni a service-t és a pár adat bekérésére/módosítására szolgáló winformot (ezt mondjuk first run is feldobná, ahol e-mail cím, meg adott esetben a frissítési gyakoriság felülbírálása lenne - adatok a registryben).

A.) Igen, ez működik egy appon belül
    B.) Francokat, csináld meg külön, ez nem lehetséges

Köszi! :R

Ps.: eredetileg egy task schedulerrel időnként elindított console appra gondoltam, ami nyilván kézzel futtatva a paraméterek bizgerálására lenne jó, de szerintem hülyét kapnak a console felülettől, másrészt nem lenne jó, ha időnként feljönne (és abban a pillanatban el is tűnne) a console felülete.

Új hozzászólás Aktív témák