- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy manapság érdemes-e még C-n kezdeni tanulni programozni vagy teljesen felesleges lépés?
Jelentkeztem egyetemre, és külsős információk szerint 3 évig a C-t tolják, aztán utolsó évben van lehetőség szabadon választott nyelv tanulására (esetemben C#). Már középiskolában elkezdtem a C# nyelvet, és úgy döntöttem, hogy ezt a vonalat viszem végig (ASP.NET és a többi...) viszont így ez a "projekt" bukott. Ma még érdemes az alapokat C-ben tanulni, vagy hasznomra fog még válni a C ha a későbbiekben mindenképp a .NET felé kacsingatok?
A másik egyetemről hallottam ahova még jelentkeztem, hogy ott a kezdetektől C#-ban programoznak.
Neveket nem említenék, de ahol C-n tanítanak ott az országban elég kiemelkedő az informatikai oktatás, míg a másik intézmény meg sem közelíti...Ha a ti kezetekben lenne a döntés, akkor hogy választanátok a 2 egyetem/oktatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest