Új hozzászólás Aktív témák

• drsanya

aktív tag

Sziasztok! Először is örülök, hogy rátaláltam a topikra. Ezzel együtt pedig napok óta érlelődött bennem a gondolat a kér(d)ésem iránt. Szóval:

Ezév februárjában kezdtem el tanulni a C# nyelvet Visual Studio-ban. A tanfolyam kéthetente van szombat-vasárnap. Most szeptember 3-án lesz a programozó modul vizsgám.
    Keresek valakit, aki esetlegesen felvállalna egy amolyan mentor szerepet. Tudom, hogy őrültség és nem is vagyok benne, hogy pozitív lesz a reakció a topikban, de egy kérdést megért úgy gondolom.

A miértre pedig az a válasz, hogy már középiskolába is picit nehezebben ment maga a programozás, így ezáltal ezt is nehezebben emésztem, de igyekszem.

Nem pont a vizsga miatt keresek valakit egyébként ha esetleg ez jönne le, hanem általában, mert a munkahelyemen a fejlesztők amolyan nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető VIP személyek, mint egy együttes frontemberei kb.

Elnézést, ha hülyeségnek gondoljátok a dolgot, esetleg ha valakinek van más ötlete természetesen vevő vagyok. Ha netán a topik nem jó a témához, akkor irányítsatok át, de én nem láttam más ehhez hasonlót.

Tisztelettel: egy fejlesztő tanuló. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés