Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz Zalanius #8158 üzenetére

Lazy hiánnyal szvsz simán együtt lehet élni, kézzel be kell includeolni azt a pár (néha nem is annyira pár) táblát ennyivel fapadosabb, de azért ez nem az a hiányosság, ami miatt azt mondanám, hogy ez nem production ready.
    A transactionscope már jobban fájhat, bár szerintem többnyire ez is kivédhető architekturális megoldásokkal, vagy EF Core helyett más ORM használatával pl. Dapper is .Net Core kompatibilis, és kezeli a transactionscope-ot. Ahol meg igazán fájhat (megkövült enterprise világ), ott meg szerintem még csak nem is hallottak a .Net Core-ról :D de ha véletlenül hallottak is, se kezdik újraírni 20 év előző kódjait .Net Core-ra. Szerintem. Mindenesetre igazad van, elég erős képzelőerővel én is el tudok képzelni olyan esetet, ahol ez blokkolja a használatát.
    Az ORA-ról nem tudok nyilatkozni.
    És igen, mi sok fős teamként (igaz felhős világban élünk, nem a régi megkövült enterprise dbadminos világban - hehe még DB adminunk sincs a több TB-os milliárd rekordokat tartalmazó tábláinkhoz), simán beleugrottunk nagy projektbe az 1.0-val (igaz azoknál Dapper-t használtunk EF Core helyett, de nem a transactionscope miatt).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés