- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
sztanozs #7693 üzenetére
Na most van valami siker, de már úgy megkavarodtam, hogy azt sem tudom hol vagyok. Szóval az egyik fő probléma az lehetett, hogy a java kódból másolt byte tömböt byte-ként deklaráltam és kezeltem, pedig a java byte-ja a C# sbyte-jának felel meg.
Na a lényeg, hogy ha kiíratom az első dekódolt 32 byteot javaban, és C#-ban, akkor stimmel mindegyik.De ezután kéne jönnie egy kicsomagolásnak Zlib alapon, ami nem megy, mert "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream."Java-ban InflaterInputStream-en megy keresztül ami az Inflater() kicsomagolót használja, C#-nál a GZipStream-en menne át ha menne, mert elvileg a zlib, gzip, pkzip kompatibilis egymással.
A javas inflater dokumentációban viszont van egy ilyen: "If the parameter 'nowrap' is true then the ZLIB header and checksum fields will not be used. This provides compatibility with the compression format used by both GZIP and PKZIP. "Gondolom ezért C#-ban pár byteot ki kéne hagyni... de hol és mennyit...
Viszont van már DeflateStream is a .net-ben, ami full Zlib kompatibilis. Ez már más hibát ír ki "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: Block length does not match with its complement." akár akkor is ha egy ReadByte()-ot nyomok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest