Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Hát csak annyit, hogy most kezdtem foglalkozni a témával, és a "Tanuljuk meg a WPF-t 24 óra alatt" (vagy vmi hasonló) könyvben most értem ehhez a részhez. Van egy FontViewer alkalmazás, és ahhoz van egy példa, és azt próbálom tovább gondolni, mert a könyvben olyan példa van, ahol egyetlen tulajdonságot kötnek (Bind) egy másik vezértlőhöz, és itt elég beállítani a Datacontextet, én viszont kapásból bonyolítani szeretném, de még a UserControl témakörben maradva. Amiket írtál azok még nem voltak a könyvben (
). Közben az interneten találtam "Dependency Properties" témában leírást, és úgy tippelem, nekem ez kellhet, de még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Automata kávégépek
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bittorrent topik
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen videókártyát?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Közben az interneten találtam "Dependency Properties" témában leírást, és úgy tippelem, nekem ez kellhet, de még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam.