- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsambek #5495 üzenetére
A string és a karaktertömb két teljesen külön dolog. A karaktertömb csak egy buta tároló, ami a saját hosszán és elemein kívül semmit se kezel, míg a string tud rengeteg spéci műveletet, ami szövegekkel kapcsolatos. Az egyik közülük két szöveg összehasonlítása karakterenként (ez hívódik meg a == operátoron keresztül), de a Replace, Trim, PadLeft metódusai mind hasznosak például.
Amivel megtéveszthettelek (végülis én ajánlgattam korábban) az az, hogy a [ ] operátorral eléred a karaktereket egyesével. De ez is csak egy a string hasznos funkciói közül, attól még egy másik állatfaj.
Széljegyzet: string[] ketszo = new string[2]; A kiemelt rész felesleges, mert az értéket az első adandó alkalommal eldobod.
Széljegyzet 2: szerintem == 2 helyett >= 2-t akartál írni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest