- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MATEO6600 #5400 üzenetére
A LINQ tényleg "túl nagy" könnyítés, de ezt én is írtam. Egyetértek veled abban, hogy egy ilyen eszköz kézbevétele előtt hasznos lenne, hogy a diák értse a különböző algoritmusokat, és ha olyan környezetbe kerül, meg is tudjon írni magától egy kiválasztást, min/max keresést, stb.
De még ezt sem teljesíti a mostani tananyag rendesen. Az egész programozás témakört céltalannak és átgondolatlannak érzem – főleg ha a tényleges lefolyását és eredményét látom az infóóráknak.
A listákkal kapcsolatban máshogy gondolom. A lista, mint adatszerkezet, algoritmikusan is érdekesebb, mint egy tömb. Ha meg az érettségi feladatokat meg a valós felhasználást nézzük, végtelenül hasznosabbak is.
Kicsit hasonló a történet, mint amit szüleim meséltek az angol oktatásról, amikor tömegesen képezték át magukat az orosztanárok angoltanárrá úgy, hogy pár leckével jártak előrébb a tananyaggal, mint amit órán leadtak. Csak itt az induló nyelv a Pascal, a cél meg a C#.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest