Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz zsambek #5391 üzenetére

amit én írok 4-5-6 sorban, azt te egy sorban elintézed!

Nagyon sok esetben errol is szol a c# nyelv. Mivel uj progamnyelv, a megalkotasakor figyelembe tudtak venni az elmult 50 valahany ev programozoi tapasztatait. Ezzel nem fenyezni akarom a c#-ot, de ami treny, az teny. Pl Amig nem ismertem, en sem ertettem a leirasokmalapjan, mire jo a linq, de azota megertettem a lenyeget, es ennek tukreben mar nagyon hasznos dolognak tartom. Tenyleg rengetegszer elfordul, hogy adathalmazokbol a korabbi nyelvekben csak egymasbaagyazott forciklusok tomkelegevel lehetett kibogaraszni az informaciot, itt viszont nehany sorral megvan. Raadasul a nyelv gondoskodik a legoptimalisabb feldolgozasrol, amirol a programozo szinte mindig el fog feledkezni.

Nem mellesleg en is csak lesem karma hozzaszolasit, mert a c#-hoz en is csak nagyon keveset konyitok. Erdeklodo amator szintjen vagyok. Nezegetem, neha egyket aprosagot kiprobalok benne, de mivel a melohelyemen nem hasznaljuk, igy nehez benne melyebben elmelyulni. Az alapfogalmak egyreszerol hallottam, de eleg keveset tudok ertelmes egessze osszerakni.

Új hozzászólás Aktív témák