- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD #2781 üzenetére
Én azt vallom, hogy nem a tömb a programozás alapja, mégis azzal jön minden tananyag. Mi itt az élet alapján próbálunk segíteni, ezért emlegetünk olyan rövidítéseket, kifejezéseket, amiknek haszna is van és nem csak a jobb jegy elérésében.
Azért jobb azon az úton elindulni, mert akkor utána nem kell rosszul rögzült vagy el sem mondott dolgokkal szinte újra elkezdeni előröl az egészet. Aztán ha nem érti valaki, tovább lehet kérdezni.
Ha azt írjuk le, hogy ez a megoldás és kész, abból nem tanul senki és továbbra sem fogja senki érteni, hogy miért kell neki a tömbökkel szívnia. De sajnos a suliban akkor is azt fogják számon kérni, nekünk meg ettől megáll az agyunk.
Természetesen konyhanyelven elmagyarázni valamit továbbra is nyitott vagyok én is, de nem általánosságban mert abból regény lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest