Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz Peter Kiss #2731 üzenetére

Az if szerintem nem a legjobb TryParse mellé. így nincs hibakezelés.
    Egy lehetséges refaktorálás: link

Kérdés, hogy kell-e üríteni a listát minden gombnyomáskor. Illetve én a randomnak egy saját metódust csinálnék, úgy még szebb.

core2:
    Nem igazán értem ezt a karakteres dolgot. Mit kellene ott csinálni? De amúgy a program célját se értem. Mi a feladat? :F

Másfelől 1-2 tanács:
    - alulvonás helyett inkább egybe írd a neveket és CamelCasing-et használj.
    - olyan nevet ne használj, hogy "textBox1_adatbe". Ha a kontrol nevét is bele akarod írni, akkor inkább inputText vagy bevitelTextBox vagy ilyenek.
    - "namespace _1_vektor" - n ilyet biztosan ne használj. Nagyon csúnya. a Namespace legyen konkrét és globális - valami jól eltalált név.
    - "int[] egesz = new int[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 };" - ez felesleges, az egész számokat a rendszer ismeri és a 10 az nem két karakter, hanem egy szám. hol a 9? :DDD
    - ha már nagyon a tömbök felé mész, akkor az a sok tömb kipakolható a metódusból egy-egy field-be is:
    private int[] _egesz = new int[] { 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 };, de kár vesződni vele, mert ez úgy, ahogy van felesleges. Van egy mindig 9 elemű tömböd és annak veszed a hosszát...

Új hozzászólás Aktív témák