Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék, mert elakadtam egy problémában...
Linq to SharePointot szeretnék megvalósítani. Sikerült legenárlni spmetal segítségével a datacontext-et, majd példányosítottam is. Az eredményt egy DataGridView-ba szeretném megjeleníteni. Egyszerűbb lekérdezések sikerültek is, a baj ott van, amikor több táblán keresztül végeznék lekérdezést. Ekkor az eredményt megkapom minden egyes esetben, viszont nem tudom belerakni az eredményül kapott objektumot egy listába, hogy végül azt adjam meg DataSource-nak...A lényeg:
foreach (SPUser gruser in gr.Users)
{
CeDataContext cedc = new CeDataContext("http://spdeveloper");
EntityList<Item> test = cedc.GetList<Item>(gruser.LoginName);
var eredmeny = from aktualis in test
orderby aktualis.Title
select new { aktualis.Title, aktualis.Id };
}
GridView1.DataSource = ?????
GridView1.DataBind();Próbáltam, hogy létrehozok egy List<Item> -et, majd ezt beadni DataSource -nak.. de nem tudtam hozzáadni új elemet..
List<String> osszes = new List<Item>();
....
foreach (var ered in eredmeny)
{
osszes.Add(ered);
}Hiba:
Cannot implicitly convert type 'System.Collections.Generic.List<Item>' to 'System.Collections.Generic.List<string>'Hogy kellene megoldani?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Intel Core i7-6700 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest