- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hBd
csendes tag
Udv mindenkinek!
Lenne egy kerdesem ado.net temaban, nos egy olyan alkalmazast keszitek ahol tetszoleges *.mdb (acces adatbazis) fajlokat lehet megnyitani, azok tablainak tartalmat kiiratni, komboboxbol lehet kivalasztani hogy melyik tablat szeretnem megnyitni stb.
Ahol elakadtam az a uj elem hozzaadasa egy adott tablahoz. Mivel nem tudom hogy hany oszlopa van a tablanak elore, ezert egy tombbe szedi ki a tablaneveket, nos ez meg is van csak mikor szeretnem feltolteni az adatokat, akkor van a gond.
Az alap sql parancs az ugye INSERT INTO tablanev (oszlopok...) VALUES (adatok...)
es itt nem tudom hogy lehetne megoldani hogy az sql parancsba hogy tudnam a valtozo szamu oszlop neveket berakni, no meg az adatok az ugyanugy. Mivel string be kene tarolni a parancsot, ezert for nemigazan mukodik pedig az kene :|
valami otlet hogy tudnam megoldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest