- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, segítséget szeretnék kérni: ASP.Net Core Razor
A probléma autentikáció során van, fórumokat, tutorialokat tekintve nem találtam problémát, a leírt 2-3 common troubleshooting mindegyikét megcsináltam.Az autentikáció még erősen fejlesztés alatt áll, és két részre bonthatjuk: az egyik a klasszikus, jelszó+pw lokálisan tárolt user, a másik pedig az OAuth2 login, több provider (Google, Facebook, Microsoft, Spotify, ...) de egy kaptafára.
Mi maga a probléma? Login után (egyelőre a külsős van kész, de ez a probléma szempontjából mellékes) megkapom a login adatokat, az auth látszólag sikeres, van User.[...], vannak claimek, van access tokenem, látszólag minden van. De csak addig, míg nem navigálok el/töltök újra bármit, mert akkor a felhasználói session rész elvész. A session amúgy megmarad, bármit letárolok a sessionben, megmarad. A sample kódban látszik, hogy ideiglenesen az access tokent lementettem sessionbe, az megmarad. De a User.[...] nem érhető el, HttpContext.SignInAsync() többé false-szal tér vissza (pedig rögtön a login után, a Response metódusban tökéletesen fel volt populálva, tehát nem arról van szó, hogy a providertől nem jön meg a data), nincsenek claimek, stb.
Több helyen írták, cookie problem, töröljem őket. De töröltem, két gépen is próbáltam, MS Azure-ben hostolva is próbáltam, a probléma perzisztens.Annyi még, hogy van egy ilyen warningom, nem tudom, közrejátszik-e, de igazából "csak" warning.
Ja, és bármelyik identityvel próbálkozom, ugyanez.info: AspNet.Security.OAuth.Spotify.SpotifyAuthenticationHandler[12]
AuthenticationScheme: Spotify was challenged.
warn: Microsoft.AspNetCore.Session.SessionMiddleware[7]
Error unprotecting the session cookie.
System.FormatException: The input is not a valid Base-64 string as it contains a non-base 64 character, more than two padding characters, or an illegal character among the padding characters.
at System.Convert.FromBase64CharPtr(Char* inputPtr, Int32 inputLength)
at System.Convert.FromBase64String(String s)
at Microsoft.AspNetCore.Session.CookieProtection.Unprotect(IDataProtector protector, String protectedText, ILogger logger)Mit rontok el?
Előre is köszi a helpet.
Source kódok:
- Startup.cs
- Pages/Account.cshtml.cs
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest