Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz martonx #10097 üzenetére

Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.

Akkor csak kényszerből válaszoltál? (bár lehet, hogy téged fizetnek, ezért válaszkényszerben vagy...) Mert csak úgy ex-has válaszolni..??

rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik,

Hát hálózati/web programozásnál meg adatbázisok esetén tényleg nem. De desktopon annál inkább.

Ha annyira összetett a kérdés, akkor meg egyébként tényleg semmi értelme rizsázni róla írogatni(akár kérdezni, akár válaszolni). Sztem. Bár ahogy látom, itt inkább a "régi motorosok" írogatnak egymás között. Itt is a kérdező is, meg ti is régi motorosok vagytok. De látszik nagyon sok területre igaz az, hogy nincs rá régi motoros szaki.

Véleményem szerint az én példámból kiindulva. Mert ugye az adatbiztonság a béka hátsója alatt van. Engem pl. a fél ország lát, hogy mit csinálok. És akkor is meg tudták volna az adataim, ha nem adom meg. És a dolog érdekessége, hogy olyanok élhetnek vissza az adatokkal, ahová regisztrál az ember. Na de hát a velem történteket is látják az esetleges kezdők. Úgyhogy én ezért nem csodálkozom, hogy gyakorlatilag nincse friss újonc, meg ilyesmi. Nekem legalábbis ez a véleményem. De mondjuk ez nem az én bajom. Bocs az off-ért, de én így látom. Meg azt, hogy Magyar fórumokon legfeljebb recepteket érdemes keresgélni. Programozás témakörben nem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés