- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxi19
újonc
válasz
sztanozs #2448 üzenetére
Az nagy pofátlanság lenne tőlem ha segítséged kérném oly módon hogy megmutatom nked a kódot amit készítettem és ahhoz tennék fel kérdéseket,mert eléggé elakadtam most..és az idő meg nagyon szorít..a tanárom meg semmilyen mailre nem válaszol...
Ugyhogy most elég szarba vagyok...persze mondhatsz nemet....de ha naon naon segítesz nem lennék hálátlan..Nos? -
maxi19
újonc
Na random szám generálással kiosztottam véleltlenszerűen a helyeket ahol vannak illetve ahol nincsenek aknák.A kérdésem hogy azt hogyan lehet elérni,hogy ezek ne látszódjanak csak egy kattintásra illetve annak mi a módja,hogy ha nincs akna akkor körbejárjam a körötte levő mezőket és ősszeadjam az ott rejztőző aknákat majd kiírjam magába a mezőbe,tehát konkrétan a bejárás érdekelne?
-
maxi19
újonc
Első körben kipakolnék labeleket egy form felületre for ciklus segítségével.Majd randomgenerátorral kis akna képeket generálnék a labelek textjébe,utána pedig elrejteném valahogy őket.Első problémám máris az,hogy hogyan tudnék csak bizonyos label,textekbe aknákat generálni,mármint a randomgenerátor működését ismerem csak nem tudom hogy erre hogyan tudom azt ráfogni,illetve ha ez meg van,akkor az is kérdéses,hogy hogyan lehet azt elérni hogy az aknák kattintással megjelenjenek?
-
maxi19
újonc
Sziasztok.
Sulis beadandóm egy aknakereső játék megírása visual studio 2010 expresszel,sajnos nem nagyon vagyok otthon a témában,ezért kérnék segítséget.Magát a játék felületet még el tudom készíteni,de tovább nem tudom hogyan kéne menni?Ehhez kérnék segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest