- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Zalanius
üzenetére
Köszi meglesem majd.
Végül rekorddal oldottam meg a bináris fához kevés voltam, meg időm sem volt rá sok, viszont lett lassú.
Most egy olyan problémám van, hogy vannak bizonyos cellák amikre van beállítva hyperlink, és azt kellene ellenőriznem, hogy ezek a hyperlinkek valós fájlokra vannak-e beállítva (mondjuk kitöröltek 1 fájlt, de a hivatkozás megmaradt). Sajna a fájlok átnevezése jelenleg nem kivitelezhető.
Ami itt a gondom, hogy némelyik fájlban van szóköz, [] zárójelek stb.. tehát amikor lekérdezem a hyperlink-et akkor a hivatkozásban "konyvtar\valami%5d%20f.docx" formában kapom vissza. Ezzel mit lehet mókolni, hogy a rendes fájlnevet kapjam vissza?
A hyperlinket így kérem le: Cells(3,3).Hyperlinks(1).AddressKöszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest