- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
martonx #1256 üzenetére
Köszi a segítséget !
Esetleg még arra van egy tipped,hogy ha hamarabb kapcsolják ki a gépet mint 60 perc,(mondjuk 25 perc múlva) ,akkor a következő bekapcsoláskor még "tudja",hogy maradt 35 perc hátra ?
Egyébként a standby-be kapcsolódó gép jó ötlet,be tudom állítani,hogy visszatéréskor jelszót kérjen.Csak az a bökkenő,ha kikapcsolják a gépet,akkor meg nem fog kérni jelszót,mivel az meg úgy van beállítvaHa meg teszek azonnali "hideg" induláshoz is jelszót,akkor semmit nem csináltam. A lényeg az lenne,hogy ha a mama vigyáz a lurkókra délután,amíg hazaérek melóból,ne tudjanak több órát játszani csak ,mondjuk 1 órát.De hogy azt mikor kezdik az RND.Azért nem tudom pl. beállítani,hogy 17:00-18:00-ig,mert ha 17:55-re érnek haza,akkor csak 5 perc maradna játszani.
Azt meg lehetne e csinálni,hogy egy file-ba írok egy 0-át.Ha megtörtént a bekapcsolás akkor a file-ban lévő érték lenne mondjuk 1 és ezt el is mentené a vinyóra.Namost minden bekapcsolásnál ezzel indulna a gép,hogy megnézi a file-ban lévő értéket és ha ez nagyobb mint 0 akkor kiad egy shutdown parancsot.Én meg ,amikor este hazajövök,egyszerűen csökkentett módban indítanám a gépet és kitörölném a file-ból az 1-et és visszaírnám 0-ra.Ők még nem tudják,hogyan kell csökkentett módban indítani a gépet
Még egy kérdés : reggel standby-be hagyom a gépet,jelszó alapon (vagyis nem kér ha standby-ből tér vissza).Letelik majd délután az 1 óra ,a gép kap egy shutdown parancsot és amikor újra beakarják kapcsolni a lurkók,akkor már a "hideg" indítás miatt jelszót kérne.Ilyet lehet ?
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest