Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
Még egy kérdés:
Kiraktam egy gombot, amit ha megnyomok akkor csatlakozik az Internethez a PC a cmdline-t meghíva a RASDIAL-al.
Viszont két felhasználói név jelszó párossal akarom ezt használni.
Ehhez két választógombot raktam ki.
Ha bejelölöm valamelyiket, akkor az egy-egy string változónak a felhasználói nevet (ami ugye egy email cím) és a jelszót adja értékül.
Ez működik is viszont ha bejelölöm valamelyik választógombot akkor automatikusan megnyitja az Outlook levelezőt és erre az email címre mint címzett nyit egy új emailt.
Arra már rájöttem, hogy a választó gomb felirata okozza ezt. Mindkettőnek a felhasználói név (ami itt ugye egy email cím) a felirata. ha ezt átírom másra, akkor is az eredeti email címmel nyit egy új üzenetet...
Ezt szeretném kiküszöbölni.
Van ötletetek hogyan?
Sub Választógomb1_Kattintás()
userstr = "valami@valahol.hu"
passwstr = "password1"
End Sub
Sub Választógomb2_Kattintás()
userstr = "masvalaki@masvalahol.hu"
passwstr = "password2"
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest