Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hali!
Az ötleted sokat segített a modul tekintetében.
a Show Modal = False az jó volt, de Window Position tulajdonsága nincs a userformnak.Végül is úgy sikerült megoldani, hogy ötvöztem az általad javasoltat a saját ötlettel, azaz a Show Modal-t Falsra állítottam, illetve a userform initializáláshoz beírtam ezt:
Application.WindowState = xlMinimizedA kettő együtt végül is azt csinálja amit szerettem volna

A több Workbook-ra kínált megoldással még nem volt időm foglalatoskodni, mert a másik sürgősebb.
Azzal igazából azt szeretném megoldani, hogy amikor a userformon megnyomom a kilépés gombot, akkor megvizsgálja, hogy van e nyitva másik munkafüzet is vagy sem. Ekkor kettéválna a folyamat:
1. Az eredmény az, hogy nincs nyitva másik munkafüzet -> zárja be az egész excelt
2. Az eredmény az, hogy van nyitva másik munkafüzet -> csak ezt a munkafüzetet zárja be.A két különböző bezárást le tudom vezérelni, igazából a vizsgálatot nem tudtam megoldani.
Remélem az általad vázoltal meg tudom majd oldani.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Disney+
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest