Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hali!
Az ötleted sokat segített a modul tekintetében.
a Show Modal = False az jó volt, de Window Position tulajdonsága nincs a userformnak.Végül is úgy sikerült megoldani, hogy ötvöztem az általad javasoltat a saját ötlettel, azaz a Show Modal-t Falsra állítottam, illetve a userform initializáláshoz beírtam ezt:
Application.WindowState = xlMinimizedA kettő együtt végül is azt csinálja amit szerettem volna

A több Workbook-ra kínált megoldással még nem volt időm foglalatoskodni, mert a másik sürgősebb.
Azzal igazából azt szeretném megoldani, hogy amikor a userformon megnyomom a kilépés gombot, akkor megvizsgálja, hogy van e nyitva másik munkafüzet is vagy sem. Ekkor kettéválna a folyamat:
1. Az eredmény az, hogy nincs nyitva másik munkafüzet -> zárja be az egész excelt
2. Az eredmény az, hogy van nyitva másik munkafüzet -> csak ezt a munkafüzetet zárja be.A két különböző bezárást le tudom vezérelni, igazából a vizsgálatot nem tudtam megoldani.
Remélem az általad vázoltal meg tudom majd oldani.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest