Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok
Egy furcsaságra lettem figyelmes az egyik általam írt programban.
Az a baj, hogy nem csak furcsa, hanem bonyodalmakat is okozott, melynek kikerülésére egy újabb változót voltam kénytlen bevezetni.A jelenség a következő:
Adott egy userform,.amin vezérlők és fram-ek is vannak.
Az egyik (ponosabban kettő) vezérlő change rutinja akkor is lefut amikor azt se nem hívom meg, se nem folyik olyan művelet (legalább is ismereteim szerint) aminek azt meg kellene hívnia.A folyamat a következő:
adott egy gomb a userformon aminek a megnyomásával 3 comboboxban és egy textboxban lévő text visszaíródik az excel tábla megfelelő sorának megfelelelő helyére.
Ekkor azonban (nem tudom miért) el kezd lefutni egy tök másik combobox (amelynek tudtommal nincs köze az adott eseményekhez) change rutinja.Van valakinek valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja? Léptetéssel végignéztem, de sehol nem találok olyan sort amely indokolná ennek a changenek a lefutását.
Várom az ötleteket.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs