- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok
Egy furcsaságra lettem figyelmes az egyik általam írt programban.
Az a baj, hogy nem csak furcsa, hanem bonyodalmakat is okozott, melynek kikerülésére egy újabb változót voltam kénytlen bevezetni.A jelenség a következő:
Adott egy userform,.amin vezérlők és fram-ek is vannak.
Az egyik (ponosabban kettő) vezérlő change rutinja akkor is lefut amikor azt se nem hívom meg, se nem folyik olyan művelet (legalább is ismereteim szerint) aminek azt meg kellene hívnia.A folyamat a következő:
adott egy gomb a userformon aminek a megnyomásával 3 comboboxban és egy textboxban lévő text visszaíródik az excel tábla megfelelő sorának megfelelelő helyére.
Ekkor azonban (nem tudom miért) el kezd lefutni egy tök másik combobox (amelynek tudtommal nincs köze az adott eseményekhez) change rutinja.Van valakinek valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja? Léptetéssel végignéztem, de sehol nem találok olyan sort amely indokolná ennek a changenek a lefutását.
Várom az ötleteket.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 8 GPS midnight aluminium használt eladó
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest