Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Sziasztok! VB6-tal kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék számokat sorba rendezni. Van egy listám(list1), amihez egy gomb segítségével véletlen számokat adok. Egy másik gombbal pedig szeretném növekvő sorrendbe rendezni őket. Arra gondoltam, hogy páronként összehasonlítom az elemeket és az elem indexét kicserélem. Az elméleti megoldásom, hogy egy változóba eltárolom a lista elemek értékét, és ezt egy ciklussal léptetem a listavégig. Egy másik változó lenne az indexek, ami szintén egy ciklusban futna. Ha a k-dik elem kisebb, mint a k+1-dik, akkor a k-dik elem indexe legyen 0. A problémám az, hogy nem tudom összekapcsolni az elem értékét és az indexét. De vhogy sehogy sem akar működni. Tudna vki küldeni programkódot, vagy van vmi egyszerűbb megoldás? Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen RAM-ot vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő