Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvin02
csendes tag
válasz
luciferc
üzenetére
Emlékszem, és vágom, hogy milyen minőséggel kell számolnom, de szerintem egy próbát mindenképp megér, és itt nem arról van szó, hogy idegen nyelven beszélnek benne, mert a németet egész jól megértem, de magyar szinkronnal szerettem meg, és jó lenne már ezt az utolsó 64 részt is a régi hangokkal megnézni. Bár egy eredeti, stúdióban felvett szinkron lenne az igazi, de erre semmi esély nincs. Így jutottam el ahhoz, hogy megpróbálom, max. belebukok, de egy próbát mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest