- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarzaan
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nagyjábl átfutottam a topikot, de nem találtam választ a kérdésemre. Szóval a gondom az, hogy van egy avi-m ogg-hanggal, és mivel ezt nem tudom semmivel DVD-re konvertálni, és a DivX playerek sem szeretik, MP3-as hangot akarok rá tenni. A gond a hang lementésével kezdődik. Az általam ismert programok közül a VirtualDubMod tudja egyedül kezelni, de a demuxolt hang(egyből wav-ba nem lehet menteni) sajnos nem ugyanolyan hosszú, mint az eredeti(1:38 perc 57mp a lementett hang a film 1:40 perc 02mp-s hosszához képest). Minden rajta van, vagyis nem a vége vagy az eleje nem jött le, csak a hossz nem stimmel. Hogyan lehetne akár a Virtualdub/VirtualDubMod/Nandub hármassal, akár valamilyen más programmal orvosolni ezt a problémát? Pl. valahogy arányosan megnyújtani az MP3-at, ami elvileg megoldás lenne a problémámra.
Esetleg ajánlanátok valami más programot, ami pontosan lementi waw-ba az ogg-hangsávot? Próbálkoztam már néhánynal, de nem ment, ezért gondolom hogy az MP3 ''megnyújtása'' lehetne a megoldás.
Ui: bocs ha esetleg túl láma kérdés lenne, de csak most kezdek komolyabban érdeklődni a komolyabb kódolási dolgok iránt, ez pedig szerintem eléggé speciális probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Tesla topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest