- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci51
tag
Hali!!!
Fönt elfelejtettem megírni, hogy a képarány mindkét létrejött *.avi-nál ugyanaz!
Azaz 4:3
Namármost, ha a stáblistát ugyan azzal a beállítással vágnám (pl.; oldalanként 41 offset), akkor a stáblista néhány felirata részben vagy egészében lemaradna.
Tehát; Video/Filters/Resize/Kropping beállítom a jobb- (X1) és baloldali (X2) értékeket a stáblistához (minden olvasható legyen,és nem baj ha alul és fölül marad fekete csík), majd ezek ismeretében beállítom az Y1 és Y2 értékét.
Ugyan ezt teszem a végével, ha szükséges(az eredeti méretarányok megtartásával- 352/288)! És mentem (Save As…).
A film középső részét pedig úgy vágom meg, hogy megkeresem az Y1 és Y2 értékét, végül beállítom X1-X2 értékét az előzőek ismeretében. Ennél a beállításnál természetesen figyelembe veszem, hogy a „téma” lehetőleg ne csússzon el (ne kerüljön túlzottan jobb-, vagy baloldalra). Viszont se alul, se fölül csík nem látható.(Save As…)Újból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,
vagy;
VD-vel meg lelehet-e csinálni egymenetben az egészet?
A Premiere-t ne ajánljátok, mert az Direct Stream Copy-t nem tudja (legalábbis én ilyen beállításról még nem tudok vagy nem próbáltam, AC3 hangkodek-je pedig nincs), meg lassú is.
És egyébként is! Ez a VD Topik-ja-ja!
Csá!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest