Új hozzászólás Aktív témák

• Sanci51

tag

válasz L3zl13 #221 üzenetére

Hali!!!:R
    Fönt elfelejtettem megírni, hogy a képarány mindkét létrejött *.avi-nál ugyanaz!
    Azaz 4:3
    Namármost, ha a stáblistát ugyan azzal a beállítással vágnám (pl.; oldalanként 41 offset), akkor a stáblista néhány felirata részben vagy egészében lemaradna.
    Tehát; Video/Filters/Resize/Kropping beállítom a jobb- (X1) és baloldali (X2) értékeket a stáblistához (minden olvasható legyen,és nem baj ha alul és fölül marad fekete csík), majd ezek ismeretében beállítom az Y1 és Y2 értékét.
    Ugyan ezt teszem a végével, ha szükséges(az eredeti méretarányok megtartásával- 352/288)! És mentem (Save As…).:C
    A film középső részét pedig úgy vágom meg, hogy megkeresem az Y1 és Y2 értékét, végül beállítom X1-X2 értékét az előzőek ismeretében. Ennél a beállításnál természetesen figyelembe veszem, hogy a „téma” lehetőleg ne csússzon el (ne kerüljön túlzottan jobb-, vagy baloldalra). Viszont se alul, se fölül csík nem látható.(Save As…):C
    :FÚjból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,
    vagy;
    VD-vel meg lelehet-e csinálni egymenetben az egészet?
    :F
    A Premiere-t ne ajánljátok, mert az Direct Stream Copy-t nem tudja (legalábbis én ilyen beállításról még nem tudok vagy nem próbáltam, AC3 hangkodek-je pedig nincs), meg lassú is.
    És egyébként is! Ez a VD Topik-ja-ja!
    Csá!!!:C

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák