- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci51
tag
Hali!!!
Kérdésem: tud-e valaki olyan segédprogit, vagy *.bat állományt írni, ami megbízhatóbban kezeli a feladatokat, mint az XP feladatkezelője?
A problémám a következő; PcTv-ről fölveszek változó időpontokban, naponta vágom a felvett állományokat VD-vel.Csakhogy a vágás és tömörítés sokszor átcsúszik a felvétel idejére és tönkre teszi azt (a régebbi, ritkán elérhető muzeális filmeket gyűjtöm így). Arra kéne nekem progi vagy írható *.bat állomány, hogy a felvétel indulásának időpontjában (idejére) szüneteltesse a VD működését, a felvétel végeztével pedig folytassa ugyan ott, ahol abba hagyta.
Minden ötletet szívesen fogadok, más Topikokból is!!!
Csá!!! -
Sanci51
tag
Hali!!!
Fönt elfelejtettem megírni, hogy a képarány mindkét létrejött *.avi-nál ugyanaz!
Azaz 4:3
Namármost, ha a stáblistát ugyan azzal a beállítással vágnám (pl.; oldalanként 41 offset), akkor a stáblista néhány felirata részben vagy egészében lemaradna.
Tehát; Video/Filters/Resize/Kropping beállítom a jobb- (X1) és baloldali (X2) értékeket a stáblistához (minden olvasható legyen,és nem baj ha alul és fölül marad fekete csík), majd ezek ismeretében beállítom az Y1 és Y2 értékét.
Ugyan ezt teszem a végével, ha szükséges(az eredeti méretarányok megtartásával- 352/288)! És mentem (Save As…).
A film középső részét pedig úgy vágom meg, hogy megkeresem az Y1 és Y2 értékét, végül beállítom X1-X2 értékét az előzőek ismeretében. Ennél a beállításnál természetesen figyelembe veszem, hogy a „téma” lehetőleg ne csússzon el (ne kerüljön túlzottan jobb-, vagy baloldalra). Viszont se alul, se fölül csík nem látható.(Save As…)Újból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,
vagy;
VD-vel meg lelehet-e csinálni egymenetben az egészet?
A Premiere-t ne ajánljátok, mert az Direct Stream Copy-t nem tudja (legalábbis én ilyen beállításról még nem tudok vagy nem próbáltam, AC3 hangkodek-je pedig nincs), meg lassú is.
És egyébként is! Ez a VD Topik-ja-ja!
Csá!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sanci51
tag
Hali!
Röptében megtudja mondani valaki; kettévágott és tömörített filmet hogyan tudok újból egyesíteni(VD 1.5.10)
Konkrétan:
szélesvásznú filmeket úgy vágok, hogy
1. az elejét levágom a cím, szereplők, stb…láthatósága miatt és lementem (DivX, MP3) tömörítve,
2. megvágom a film közepét (levágom a csíkokat) és lementem ugyan úgy.
Kérdés: hogyan tudom ismét összeilleszteni a két filmet?
Köszi előre is!
Csá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Xbox Series S 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest