Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Sziasztok!
Mikor/mitől fordulhat az elő, hogy lekódolok egy mpeg2 forrást két menetes divx-be, és kb. a videó felétől nem lesznek key-frame-ek?
Egy kb. 28 perces anyagról van szó. Találtam egy olyan pár éveset, amit ugyanazzal a VirtualDubbal kódoltam anno, kb.25 perc, és jó. Megpróbáltam a másik verziót is, ami van, de azzal sem lett jó (az egyetlen különbség, hogy azzal legalább nem ~300, hanem ~600 MB lett, ami a reális, viszont mindkettő eredmény lejátszható teljes hosszában).
Valami ötlet?
(Bár most, hogy így kérdezem, mintha lenne valami ilyesmi beállítás, hogy max. keyframes... De nem rémlik, hogy korábban használtam volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest