Új hozzászólás Aktív témák

• Anakin007

aktív tag

válasz Borisz76 #1231 üzenetére

A teljesség kedvéért feltoltam egy infó-ablakot, mi is van perpill:

A 720*576 a szabv. dvd-video felbontás amit írtál, ám nem dvd-t szeretnék csinálni belőle, csak másmilyen tömörítést, "látható veszteség" nélkül. Jelenleg is eleve 640*256-ban van, szal ezzel nem is lenne gond. A gond az, hogy eddig nem találtam semilyen divx beállítást, aminél ne romlott volna csúnyán a kép (nekem csúnyán, kissé finnyás vok és sokat adok/adnék a minőségre). Mint írtam, csak xvid-nél sikerült úgy belőni, hogy a finnyás szemem se szúrta ki, hogy vhol pixelesedett volna a kép, főleg részletgazdag, gyorsabb mozgású képtartalomnál.
    xvid-nél már jó volt, úgy meg is békülnék vele, de ezt már mondtam asszem.. ;]
    Szvsz nem a kissebb felbontás, hanem az újrakódolás látható minőségveszteség nélkül és a frankó hang (beleértve az 5.1-et) megléte a végső cél. Nemsokára kiderül, épp alkot vmit a Dr.divx.. :)
    Van még 1 rakat film, amit meg kell csinálni, de szerencsére sima tv minőségű képpel és sima sztereó hangal szerelt cuccok :)
    Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdés: olyankor mi van, amikor az a baja a forrásnak (divx3-tól divx5-ig kódolot különb. anyagokról van szó), hogy cefetül akadozik lejátszáskor a kép, de a hang nem... szvsz olyasmi, mint amikor kimaradnak képkockák...irtó idegesítő és ráadásul fejfájást okoz. Meglehet ezt vhogy szögelni vdubban v. vmi mással?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés