Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfy84
csendes tag
Sziasztok ismételten!
Ha esetleg valaki már találkozott ilyen hibával akkor mi a teendő?
Ma tettem fel a win8-at virtual os.ként ,de nem indul ugyanis az alábbi hibát írja ki.
[link]Mit rakjak még fel? Virtual boxhoz? Az extension packot már felraktam, hogy usb-t tudjak használni. De mi az a média? amit kér?
Másik kérdésem az lenne hogy a net egy wifis USB- stickről jön. Tehát elég ha azt is usbs-s eszközként hozzá adom? Akkor elvileg nem kell mást beállítanom ahhoz, hogy legyen a virtuálias gépen net.
ELőre is köszönöm a segítségeteket!
-
-
wolfy84
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Egyáltalán nem vagyok jártas a Virtual box használatában, olvastam előző hozzászólásokat,de konkrétan nem találtam ehhez hasonlót.Az alábbiakat írja a ki a V-box, mikor elindítom a win8 telepítését. -a gépemen xp os. megy.
A virtuális gép munkamenetének megnyitása sikertelen: win8.AMD-V is disabled in the BIOS. (VERR_SVM_DISABLED).
Eredmény kód: E_FAIL (0x80004005)
Komponens: Console
Interfész: IConsole {1968b7d3-e3bf-4ceb-99e0-cb7c913317bb}A bios beállításoknál nem találok ezzel azonos engedélyezést.
CPU-m típusa: DualCore AMD Athlon 4450e, 2300 MHz (11.5 x 200)
Hol tudom ellenőrizni,hogy támogatja a VT-X et a cpu?
Egyáltalán ez okozza a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest