Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
A Vbox tud olyat, hogy több hálózati kártyát használ?
Tudom hogy tud, nem is ez a kihívás, hanem az, hogy azt meg lehet-e csinálni hogy host gép és a virtuális gép második kártyája össze legyen csatolva?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
Miért csak COM4-ig vannak soros portok

-
DrojDtroll
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Ez a Pae/NX beállítás a processzornál mit jelent?
In addition, the "Enable PAE/NX" setting determines whether the PAE and NX capabilities of the host CPU will be exposed to the virtual machine. PAE stands for "Physical Address Extension". Normally, if enabled and supported by the operating system, then even a 32-bit x86 CPU can access more than 4 GB of RAM. This is made possible by adding another 4 bits to memory addresses, so that with 36 bits, up to 64 GB can be addressed. Some operating systems (such as Ubuntu Server) require PAE support from the CPU and cannot be run in a virtual machine without it.
-
DrojDtroll
veterán
Megoldható az, hogy ez Linux telepítésekor egy rendszernek ugyan az a ethernet driver kellene mint ha a host gépre telepíteném?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
zulu_mester
üzenetére
Mit ir ki?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
zulu_mester
üzenetére
A host gép hány bites?
-
DrojDtroll
veterán
Most jöttem rá, hogy milyen hasznos dolog ez a VirtualBox. Túl bonyolult lett volna magyarázni 4-6 program telepítését, konfigurálását, így megkaptak tőlem mindent feltelepítve egy virtuális gépen.
Egy pályázatra készült egy szoftver amihez ezek kellenek, szóval ez volt a legegyszerűbb mód.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Ment már a vm ezelőtt.
Nem használok vírusirtót.
-
DrojDtroll
veterán
-
DrojDtroll
veterán
válasz
újraregelt
üzenetére
Engem érdekel, hogy miket újítanak.
-
DrojDtroll
veterán
Köszönöm.

Lenne még egy újabb kérdésem. Rég óta használok VirtualBox-ot eddig annyi bőven elég volt hogy felraktam a gépet és kész. Dolgoztam vele. Most egy olyan igényem lenne, hogy a gazdagép webkameráját, hangszóróját, és mikrofonját tudja használni a virtuális gép? Megoldható ez?
-
DrojDtroll
veterán
Mi a teendő annak érdekében, hogy a virtuális gépben legyen egy vezeték és egy vezeték nélküli hálózati csatlakozási lehetőség?
-
DrojDtroll
veterán
Valaki tudja mi az a bárány a gépek klónozásakor?

-
DrojDtroll
veterán
Valaki tudna linkelni egy feltelepített gépet amin fut egy webszerver??
32bites kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- DOOM - The Dark Ages
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest