- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Egy talalatom volt a neten, amit ertettem is, ahol azt irtak, a legegyszerubb, ha leszedem a vbox-ot a fuggosegeivel egyutt. (De meg nem jutottam oda, hogy ezt hogy kell.)
Mindenesetre amit te irtal, az gyorsabb megoldasnak tunik, ezert azzal fogom kezdeni.
Koszonom szepen a leirast! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Azert szeretnem a segitsegetek kerni, mert nem indulnak a virtualis gepeim, es nem pont ertem, hogy mi lett a baj.
Az OS, amit hasznalok: Linux Mint 21.3 virginia (Linux kernel: 5.15.0-117-generic)
Ami a virtualis gepben van: Windows 10 professional (De a Windows 7-es gep ugyan ezt csinalja)A hiba, amivel kiakad a rendszer:
00:00:05.572092 GIM: HyperV: Resetting MMIO2 regions and MSRs
00:00:05.582391 Changing the VM state from 'DESTROYING' to 'TERMINATED'
00:00:05.589638 Console: Machine state changed to 'PoweredOff'
00:00:06.590314 GUI: UIMachineViewNormal::resendSizeHint: Restoring guest size-hint for screen 0 to 1920x964
00:00:06.590439 ERROR [COM]: aRC=E_ACCESSDENIED (0x80070005) aIID={4680b2de-8690-11e9-b83d-5719e53cf1de} aComponent={DisplayWrap} aText={The console is not powered up (setVideoModeHint)}, preserve=false aResultDetail=0
00:00:06.590599 GUI: Passing request to close Runtime UI from machine-logic to UI session.
00:00:06.590636 GUI: Aborting startup due to invalid machine state detected: 1
A VBox.log-bol masoltam ezt ki. -
tvamos
nagyúr
Igen, megtalaltam ezeket, es telepiti is a drivert a guest windows xp, de megsem mukodi rendesen. Ugy ertem, pendrive, ilyesmi megy, de a VCOM interface-es, meg hasonlo dolgok nem.
Most ez nem jott ossze egyenlore, de meg keresgelek a neten, hogy mi lehet a gond.
Sokat segitettetek, koszonom szepen! -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A kovetkezo problema megoldasaban kernem a segitsegeteket.
Adott egy gep, notebook, Ubuntu Linux 64-bit host OS-sel, VB-ban 32-bit Windows XP SP3, fel van telepitve az extension pack is.
Ez alapjan hozzaadtam magam a VirtualBox virtualization solutiuon-hoz.
Termeszetesen a VB-ban is hozzaadtam az USB eszkozt. Itt neztem, meg a VB doksiban.
Megsem megy. Nem tudom, hova nyuljak, hogy elinduljon ez az USB vacak. (Amugy errol az eszkozrol van szo, es ez a kiszemelt program, mondjuk ez sem megy problemamentesen VB alatt...)
Elore is koszonom a segitseget! /Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 11 Pro 64Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs