Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
A virtuális gépekben általában mindenféle generikus hardvert implementálnak, nyilvánvaló okok miatt. Én sem hinném, hogy bárki is csinált volna külön Audigy virtualizációt.
A hardveres virtualizáció alatt azt értik, hogy az adott processzor támogat valamilyen virtualizációs technikát, ezáltal sokkal hatékonyabban tud az ezt támogató host virtuális gépeket futtatni*.
A Virtualbox támogatja, mind Intel mind AMD procik esetében (persze ehhez az is kell, hogy az adott rendszer is támogassa).
Néhány link:
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_virtualization#Hardware_support
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtualbox#Hardware_emulation*: ez persze pongyola; én sem vagyok szakavatott a témában, csak régebben utánaolvasgattam kicsit amikor többet foglalkoztam virtuális gépekkel.
Egyébként nekem Win7 az Audigy kártyát simán felismerte és kezeli (windows update), bár még időhiány miatt nem próbáltam ki stereo zenehallgatáson kívül semmi másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest