- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A virtuális gépekben általában mindenféle generikus hardvert implementálnak, nyilvánvaló okok miatt. Én sem hinném, hogy bárki is csinált volna külön Audigy virtualizációt.
A hardveres virtualizáció alatt azt értik, hogy az adott processzor támogat valamilyen virtualizációs technikát, ezáltal sokkal hatékonyabban tud az ezt támogató host virtuális gépeket futtatni*.
A Virtualbox támogatja, mind Intel mind AMD procik esetében (persze ehhez az is kell, hogy az adott rendszer is támogassa).
Néhány link:
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_virtualization#Hardware_support
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtualbox#Hardware_emulation*: ez persze pongyola; én sem vagyok szakavatott a témában, csak régebben utánaolvasgattam kicsit amikor többet foglalkoztam virtuális gépekkel.
Egyébként nekem Win7 az Audigy kártyát simán felismerte és kezeli (windows update), bár még időhiány miatt nem próbáltam ki stereo zenehallgatáson kívül semmi másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest