Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Köszönöm szépen!
Azt hiszem, egyszerűbb lesz egy tiszta telepítést megejteni. Azt sem szeretném, ha az MS központja úgy látná, hogy egyszerre 2 gépen fut ugyanaz a Windows, nem kellene letiltatnom a kulcsomat, ha már fizettem érte.
Egyébként mi a szabály ilyenkor? 2 kulcs kell? Mert fizikailag 1 gép, mégis 2 különböző hardvert lát...

-
brd
nagyúr
Valójában nagyon is alkalmas rá, mert az emulált HW-eket minden OS ismeri (persze megfelelően kell beállítani a virtuális gépet) és ezek olyanok, hogy visszaklónozásnál sem lesz probléma a miattuk automatikusan beállított driverek miatt (Windowsról van szó). Sokszor javítottam már szétborult (vírusos/driverproblémás/etc.) Windowst úgy (vagy éppen adatot mentettem róla), hogy leklónoztam, majd a VBox-ban machináltam rajta, aztán visszaklónoztam (ill. néha a klónozás el is maradt, mert direktben az eredeti háttértárról használtam a VBox-ban), sőt, az egyik fejlesztőgépem a mai napig VBox-ban fut, miután kihalt alóla a HW (egy régi, frissíthetetlen licence miatt szükség van még rá néha).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest