Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lex Icon
senior tag
Esetleg nem tudsz egy ilyet?

Odáig jutottam, hogy XP telepítőt is kipróbáltam. Az rendesen elindul és a J-javítás módban bejön a prompt, de egyrészt nem hagyta kicserélni a CD-t, de ezt a VB erőszakkal megoldotta. Ezután viszont nem tudok a C: meghajtón könyvtárat létrehozni (MD), mert nem engedi. Végül keresgéltem és megtaláltam a régi DOS telepítő lemezt. Egyébként ez Novell DOS, így amit linkeltetek, az pont nem jó, de azért köszönöm. A DOS már fent van a "vinyón", még a CD-n lévő dolgokat kellene elérnem. Kérdés, hogy DOS alá fel tudom-e "mountolni".
Folyomány: tudtok olyan programról, ami egy floppyról tud képállományt készíteni, amit a VB megeszik (.img, .ima, .dsk, .vfd)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest