- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Gyakorlati vizsgára készülve szeretnék otthon csinálni egy gyakorló panelt motor bekötésekhez.
Légvár, forgásirány, dahlander, csillag-delta kötések lesznek. Ezekhez már beszereztem 2 be 1 ki nyomógombot, 3 mágneskapcsolót (dilool 62), kismegszakítókat, sorkapocsokat. 230/400 motorom lesz. Milyen időrelét, hőkioldót és kiegészítőket ajánlotok még? Keresnék még erről tananyagot, aki most végzett nemrég, segítsen 😄. Youtube-ot átnéztem, inkább elmélet van. -
zadir1
tag
Hali!
Valami egyszerű, jó, Ipad-on is használható rajz programot tudnátok ajánlani? Áramutas rajzhoz kellene most leginkább. -
zadir1
tag
Fí relét gyakorlás céljából rá lehet kötni dugaljra is, vagy csak a szekrényből elágazó fázisra?
-
zadir1
tag
válasz
bluemirage #481 üzenetére
Mivel tervben van lakásfelújítás és vezetékcsere, mindenképp kell még egy relé és kapcsolók, csengő, mozgásérzékelő stb.
-
zadir1
tag
Hali!
Járok most villanyszerelői tanfolyamra, gyakorlat céljából gondoltam arra, hogy összehozzak olyan gyakorló panelt, ami van suliban is. Sajnos ott mivel sokan vagyunk és kevés az alapanyag arra gondoltam otthonra csinálnék / vennék ilyet gyakorlás céljából ( kis megszakító, dugalj, váltó, nyomógpmb, csillár kapcsoló, alkonykapcsoló, lámpafoglalatok, csengő, mozgásérzékelő, rézkábelek.
Lehet ilyet venni valahol egyben, vagy szerezzek be villamossági boltban egyesével mindent?
Esetleg valami tippet kérnék, hogy milyen eszközzel lehetne elérni, hogy ne verje le a Fí relét, ha nem jól kötöm össze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest