Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üdv!
Felújíttattuk édesanyám lakásának villamos hálózatát (egyebek mellett); voltak döccenők, de a végére szerintem elfogadható lett. Az egyetlen furcsaság, hogy a földet közvetlenül rákötötték a lakásba bejövő réz gázcsőre.
Tudom, hogy régen ez bevett gyakorlat volt (felújítás előtt a vízvezetékre volt rákötve), de nem értem, most miért volt rá szükség, amikor a társasház fővezetéke 4-5 éve szintén teljesen újra lett cserélve főkapcsolóval, kapcsolódobozzal, mindennel?
Rendben van ez így?+ Elég igénytelenül tették, csak úgy lóg a falból, igaz védőcsővel, de akkor sem így kellene kinéznie.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Üdv! Elektromos főzőlaphoz és külön sütőhöz mekkora átmérőjű vezetékek az elfogadhatóak (nagyon minimum)?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Köszi a válaszokat! Candy, Beko, vagy Electrolux lesz a kiszemelt gép, még nem dőlt el.
-
félisten
válasz csemberlen #7044 üzenetére
Pont ezt találtam magamnak is, jónak tűnik, és kölcsönzésre nem drága, 7k HUF/nap:
BOSCH D-TECT 200 C FALSZKENNER KÖLCSÖNZÉS"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
De a legjobb és ez örök kedvencem, hogy belehalt volna eggyel nagyobb dobozba.
Ez szerintem általános probléma, mindegyik szerelő mindenhova csak a feltétlenül szükséges méretű dobozt szereli, még ha erővel is kell betömködnie a kábeldzsumbujt.
-
félisten
Jó sulinak tűnik, köszi a tippet!
#9143 csemberlen
Biztos van ilyen amit leírtál, de RA-nál lévő tanfolyamoknál nem így van.
Melyik az az RA?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Üdv!
Ti mit szóltok olyan megoldáshoz, hogy felújított hálózat esetén a lakásban 1db 3x1.5mm-es vezeték megy a sütő + főzőlap + páraelszívó hármashoz?
Nem kellene mindegyiknek külön vezeték?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Hasonlókat gondoltam, köszönöm a megerősítést!
Ha valaki tud ajánlani műszaki ellenőrt budapesti lakás elektromos hálózatához, az ne tartsa magában!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz RandomName #11196 üzenetére
... és otthagytak emlékbe néhány tüskét. Nájsz.
-
-
félisten
Amikor még én terveztem, ez szerepelt a feltételek között, de akkor úgy tűnik, lazítottak... ez jó hír!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)